Waarom kiezen voor VISUS?

waarom kiezen voor visushaarkliniek

Er zijn talloze klinieken en behandelmethodes tegen haarverlies. Het kan lastig zijn om een weloverwogen keuze te maken. Daarom richten wij ons bij Visus Haarkliniek in eerste instantie op het uitgebreid informeren van onze patiënten. We vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over de behandeling en over ons. We helpen u daar graag bij.

VISUS is de eerste haarkliniek in Nederland die gebruik maakt van de ARTAS FUE haartransplantatie-robot.

Bij Visus gebruiken we de ARTAS FUE haartransplantatierobot. Daarmee worden de resultaten van onze behandelingen nog beter. De ARTAS robot scant en digitaliseert een klein gebied van de hoofdhuid om iedere haar te identificeren door het gebruik van complexe softwarealgoritmes en op maat gemaakte chirurgische camera’s. Het is de eerste en enige geautomatiseerde FUE haartransplantatiemethode die gebruik maakt van een optisch geleidingssysteem voor de identificatie, locatie en extractie (‘oogsten’) van haarzakjes, uiteraard onder toezicht van een chirurg.

En dankzij Artas Hair Studio krijgt u al voor aanvang van de behandeling een waarheidsgetrouw beeld van het resultaat. Tijdens het consult met uw behandelend arts ontwerpt deze met behulp van dit computerprogramma een uniek haartransplantatie-ontwerp in 3D. Samen met de arts neemt u vervolgens een besluit, gebaseerd op uw specifieke wensen en uw budget.

Pijnloze behandeling dankzij onze naaldvrije anesthesie methode

Haartransplantaties kunnen pijnlijk zijn door het plaatselijk verdoven van de hoofdhuid met injecties. Bovendien vinden weinig mensen naalden prettig. Bij Visus vinden we het belangrijk dat de behandeling voor u zo comfortabel mogelijk is. Daarom gebruiken we een uniek gepatenteerd verdovingssysteem, waarbij we uw hoofdhuid verdoven zonder naalden.

Het systeem dat we gebruiken is speciaal ontwikkeld om injecties in de gevoelige hoofdhuid overbodig te maken. Het apparaat ziet er uit als een soort grote balpen. Als de arts op het knopje bovenop de ‘pen’ drukt, komt de kop van het apparaatje naar beneden om de verdovingsvloeistof onder de huid te brengen. Dit gebeurt dus niet met een naald, maar met grote snelheid en onder zeer hoge druk door de huid heen. Hierdoor voelen de meeste mensen nauwelijks pijn, hoogstens een beetje druk op het hoofd.

Micro FUE, onze nieuwste en meest vooruitstrevende haartransplantatiebehandeling

Bij de FUE-methode (Follicular Unit Extraction) worden haarzakjes met een hol naaldje losgemaakt. Bij Visus gebruiken we een extra dun (micro-)naaldje voor een sneller herstel en het tegengaan van littekenvorming, vandaar dat de methode bij ons Micro FUE heet. Het weghalen van de haarzakjes gebeurt in een gebied waar de kans dat haren uitvallen klein is, vaak aan de zijkant van het hoofd en het achterhoofd. Nadat de haarzakjes zijn losgemaakt, worden ze er met een pincet uitgetrokken. De haarzakjes die getransplanteerd worden, noemen we grafts.

De eenvoudigste route voor kwalitatieve zorg tegen een betaalbare prijs

U hoeft niet naar het buitenland vanwege de hoge prijzen in Nederland. Wij bieden u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij doen u het beste aanbod, zonder addertjes onder het gras.

Gedurende onze behandelingen werken we samen met u, geven we u inzicht in uw unieke situatie en bieden we een persoonlijke benadering voor uw individuele problemen met haarverlies. Mocht u een stap willen zetten in de richting van nieuw haar, neem dan nog vandaag contact op met VISUS Haarkliniek, en spreek met een specialist uit ons team.

De kennis en ervaring van ons team

Ons team is afkomstig uit Turkije. ‘Waarom Turkije?’, vraagt u zich misschien af. Vanwege hun onovertroffen ervaring. Ons team is verantwoordelijk voor meer dan 10.000 haarrestauratie-behandelingen in Turkije, van celebrities tot zakenlui. Kortom, voor alle soorten mensen. Turkije is het meest toonaangevende land ter wereld op het gebied van haartransplantaties. Volgens een artikel in de krant The Independent beschikt Turkije over een haartransplantatie-industrie met een waarde van 1 miljard dollar. The Washington Post meldt dat er maandelijks 5.000 patiënten naar Turkije vliegen voor een haartransplantatie. De leden van ons team werkten bij de beste Turkse klinieken voordat ze bij Visus in dienst kwamen.

de tijd gaat snel voorbij van uw haartransplantatie

Een plezierige behandeling

De dagbehandeling is eenvoudig, veilig, betaalbaar en… leuk. Tijdens de operatie kunt u gebruik maken van ons all-in-one entertainment systeem, zodat u zich comfortabel en op uw gemak voelt. U krijgt daarbij een speciale bluetooth-headset met ‘noise cancellation’, zodat u maximaal kunt genieten van Netflix tot Spotify, Youtube en PlayStation.

de tijd gaat snel voorbij van uw haartransplantatie