Waarom Visus?

Excellente kwaliteit, superieure deskundigheid, decennia lange ervaring en aandacht voor veiligheid.

Er zijn talloze klinieken en behandelmethodes tegen haarverlies. Het kan lastig zijn om een weloverwogen keuze te maken. Daarom richten wij ons bij Visus Haarkliniek in eerste instantie op het uitgebreid informeren van onze patiënten. We vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over de behandeling en over ons. We helpen u daar graag bij.

Waarom Visus Haarkliniek?

Excellente kwaliteit, superieure deskundigheid, decennia lange ervaring en aandacht voor veiligheid.

Er zijn talloze klinieken en behandelmethodes tegen haarverlies, inhammen en kaalheid. Het kan lastig zijn om een weloverwogen keuze te maken. Daarom richten wij ons bij Visus Haarkliniek in eerste instantie op het uitgebreid informeren van onze patiënten. We vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over de behandeling en over ons. We helpen u daar graag bij.

1e haartransplantatie kliniek in Nederland met de ARTAS Robot

Ervaar de kwaliteit van Visus. Door middel van deze robotarm wordt met uiterste precisie de haarpositie berekend en wordt iedere folliculaire eenheid met microscopische precisie gevolgd.

Bij Visus gebruiken we de ARTAS FUE haartransplantatierobot. Daarmee worden de resultaten van onze behandelingen nog beter. De ARTAS robot scant en digitaliseert een klein gebied van de hoofdhuid om iedere haar te identificeren door het gebruik van complexe softwarealgoritmes en op maat gemaakte chirurgische camera’s. Het is de eerste en enige geautomatiseerde FUE haartransplantatiemethode die gebruik maakt van een optisch geleidingssysteem voor de identificatie, locatie en extractie (‘oogsten’) van haarzakjes, uiteraard onder toezicht van een chirurg.

ARTAS 3D-simulatieprogramma

En dankzij Artas Hair Studio krijgt u al voor aanvang van de behandeling een waarheidsgetrouw beeld van het resultaat. Tijdens het consult met uw behandelend arts ontwerpt deze met behulp van dit computerprogramma een uniek haartransplantatie-ontwerp in 3D. Samen met de arts neemt u vervolgens een besluit, gebaseerd op uw specifieke wensen en uw budget.

ARTAS FUE Robot Visus Haarkliniek

Een haartransplantatie is vrij van pijn

Pijnloze behandeling dankzij onze naaldvrije anesthesie methode

Pijnloze haartransplantatie Visus

Comfort-in

Haartransplantaties kunnen pijnlijk zijn door het plaatselijk verdoven van de hoofdhuid met injecties. Bovendien vinden weinig mensen naalden prettig. Bij Visus vinden we het belangrijk dat de behandeling voor u zo comfortabel mogelijk is. Daarom gebruiken we een uniek gepatenteerd verdovingssysteem, waarbij we uw hoofdhuid verdoven zonder naalden.

Het systeem dat we gebruiken is speciaal ontwikkeld om injecties in de gevoelige hoofdhuid overbodig te maken. Het apparaat ziet er uit als een soort grote balpen. Als de arts op het knopje bovenop de ‘pen’ drukt, komt de kop van het apparaatje naar beneden om de verdovingsvloeistof onder de huid te brengen. Dit gebeurt dus niet met een naald, maar met grote snelheid en onder zeer hoge druk door de huid heen. Hierdoor voelen de meeste mensen nauwelijks pijn, hoogstens een beetje druk op het hoofd.

Ongeschoren en minder bloedende implantatieproces

DHI Haartransplantie, de enige kliniek in Nederland die deze methode aanbiedt

Visus Haarkliniek is de enige kliniek in Nederland die de DHI methode aanbiedt. DHI is de nieuwste haartransplantatietechniek en biedt een 100% natuurlijk resultaat. De geïmplanteerde haren blijven tijdens het hele leven groeien en vallen niet uit. Hierdoor zult u geen kaalheid of inhammen meer ervaren. De DHI techniek maakt gebruik van een speciaal implantatieapparaat, de DHI Implanter. Dit apparaat maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te implanteren, dus zonder vooraf gemaakte incisies of kanalen in de ontvangende zone.

DHI Haartransplantatie Visus

All-in-one entertainment system

De dagbehandeling is eenvoudig, veilig, betaalbaar… En leuk!

Dagbehandeling entertainment Visus Haarkliniek

Onze kliniek heeft een moderne inrichting en een huiselijke sfeer, waarbij u zich thuis zult voelen. Onze medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze zullen u helpen door het proces en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Onze behandelingen vinden plaats in een comfortabele en hygiënische behandelkamer. U zult zich tijdens de behandeling comfortabel en op uw gemak voelen. De dagbehandeling is namelijk eenvoudig, veilig, betaalbaar en… LEUK. Tijdens de operatie kunt u namelijk gebruik maken van ons all-in-one entertainment systeem. U krijgt daarbij een speciale bluetooth-headset met ‘noise cancellation’, zodat u maximaal kunt genieten van Netflix tot Spotify, Youtube en PlayStation. Het meenemen van eigen PlayStation Games is toegestaan!

Laagste prijsgarantie haartransplantatie

Mocht u elders in Nederland een lager tarief treffen, dan krijgt u de behandeling bij ons ook voor dezelfde prijs.

U hoeft niet naar het buitenland vanwege hoge prijzen in Nederland. Wij geven u namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding. U krijgt van ons het beste aanbod, zonder addertjes onder het gras. Wij staan volledig achter onze product en bieden u daarom de laagste-prijsgarantie. Dit betekent het volgende: mocht u elders in Nederland een lager tarief treffen, dan krijgt u de behandeling bij ons ook voor dezelfde prijs.

Hierbij geldt als belangrijkste voorwaarde dat u ons vergelijkt met een kliniek die dezelfde kwaliteit als ons biedt. Tijdelijk geldende acties of aanbiedingen die niet direct via de zorgaanbieder worden aangeboden (maar bijvoorbeeld via kortingswebsites), worden niet gehanteerd als referentiepunt.

Onder dezelfde kwaliteit bedoelen we dat de kliniek waarmee u ons vergelijkt enkel moet werken met BIG-geregistreerde artsen, waaronder een cosmetisch arts en dermatoloog, en met een ervaren behandelteam. De behandeling moet in Nederland plaatsvinden en u moet een op naam gestelde offerte voor te leggen. Verder moeten de aangeboden tarieven en de werkzame artsen gepubliceerd staan op de website van de desbetreffende kliniek.

Haartransplantatie kosten

Levenslange groeigarantie

Wij vinden het belangrijk om een betrouwbare, patiëntvriendelijke kliniek te zijn en daar hoort een levenslange groeigarantie bij.

g11

De grafts die we transplanteren, zijn afkomstig uit het gebied dat altijd haren blijft produceren. Wanneer haren uit dit gebied naar een ander deel van het lichaam worden getransplanteerd, blijven ze levenslang groeien. Wij vinden het belangrijk om een betrouwbare, patiëntvriendelijke kliniek te zijn en daar hoort een levenslange groeigarantie bij. De levenslange groeigarantie heeft betrekking op het resultaat wat wij vooraf aan u beloven. Door gebruik te maken van onze digitale simulatieprogramma, krijgt u tijdens het eerste consult een goed beeld van het verwachte eindresultaat. Wij staan volledig achter onze dienstverlening en hebben daarom deze garantie ook opgenomen in de behandelovereenkomst die wij schriftelijk met u aangaan.

Kortom, mocht het beloofde eindresultaat na verloop van tijd toch achteruit gaan, dan bent u welkom bij Visus Haarkliniek voor een gratis herbehandeling.

Kwaliteitsgarantie

Ons behandelteam heeft ruime ervaring met haartransplantatie en heeft tot heden al méér dan 10.000 patiënten behandeld.

Ons behandelteam is afkomstig uit Turkije. ‘Waarom Turkije?’, vraagt u zich misschien af. Turkije beschikt namelijk over een haartransplantatie-industrie met een waarde van 1 miljard dollar. De leden van ons behandelteam werkten bij de beste Turkse klinieken voordat ze bij Visus in dienst kwamen. Ons behandelteam heeft ruime ervaring met haarimplantatie en heeft tot heden al méér dan 10.000 patiënten behandeld voor haarverlies, inhammen en kaalheid. Een haartransplantatie wordt binnen Visus Haarkliniek grotendeels uitgevoerd door ervaren operatieassistenten uit Turkije, onder supervisie van in Nederland opgeleide, BIG geregistreerde artsen. Dit zorgt voor de beste haartransplantatie die u kunt krijgt, met het beste resultaat tegen inhammen, kaalheid en haarverlies.

Beste haartransplantatie kliniek

Verantwoorde zorg met maximale hygiëne

Samenwerkingsovereenkomsten met zorgaanbieders: wij kunnen u 24 uur per dag, 7 dagen per week van alle nodige zorg voorzien

Samenwerking Visus en IJsselland ziekenhuis

Visus Haarkliniek biedt u maximale hygiëne en werkt enkel met steriele instrumenten. Ons instrumentarium wordt onder streng toezicht en in een professionele werkomgeving gesteriliseerd, namelijk in het IJsselland ziekenhuis. Verder gebruiken we steriele disposables (eenmalig gebruik, wegwerp producten).

In geval van complicaties en/of een noodsituatie, hebben wij een eigen noodtelefoon en werken wij samen met het IJsselland ziekenhuis zodat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week u van alle nodige zorg kunnen voorzien.

Toezichthoudend apotheker

Tevens heeft Visus Haarkliniek een samenwerkingsovereenkomst met een externe apotheker, namelijk met Ramleh Apotheek in Rotterdam. Deze samenwerking heeft als doel om medicatieveiligheid maximaal te waarborgen. We worden jaarlijks door de toezichthoudend apotheker getoetst op medicatieveiligheid, voorraadbeheer, kwaliteit en veiligheid. Hiermee garanderen wij het leveren van verantwoorde zorg.

Toezicht op hygiëne en infectiepreventie 

Hygiëne Consult Nederland is een ander bedrijf waarmee wij samenwerken. Onze procedures en processen worden jaarlijks door deskundigen infectiepreventie (hygiënisten) gecontroleerd en getoetst op basis van de Nederlandse wetgeving en de inspectie eisen. Daarbij beoordeeld de auditor een aantal behandelingen en de inrichting van de kliniek aan de hand van een uitgebreide checklist. Er wordt onder andere gekeken naar interne procedures, er worden interviews gehouden met het personeel en er wordt gekeken naar persoonlijke hygiëne. Jaarlijkse wordt de audit herhaalt, zodat we ons continu kunnen verbeteren en altijd op de hoogte te zijn van nieuwe inzichten.

Download gratis de Visus brochure

Kom op uw gemak (in 68 pagina's) alles te weten over Haartransplantatie.

Top