Uitspraak van tevreden klant na haartransplantatie tegen kaalheid
Patiënt na haartransplantatie die poseert met een kameel

De Haartransplatie van Kocak

Kocak (33), marketing consultant, is in April 2018 een haartransplantatie ondergaan bij Visus Haarkliniek. Door middel van de FUE methode is hij verlost van de kale plekken op zijn hoofd. Tijdens één sessie zijn er 3000 grafts geïmplanteerd.

“Vanaf het moment van binnenkomst kreeg ik een fijn gevoel bij Visus. Ik voelde mij er direct op me gemak en er heerste een prettige omgeving. Alles was goed georganiseerd, het team had veel expertise en kon al mijn vragen beantwoorden.”

Kocak wilde al een lange tijd af van de kale plekken, hij kent als marketing expert immers het belang van de ‘eerste indruk’. Hij vond het moeilijk om een kaal persoon voor de spiegel te zien. Hij probeerde zijn haaruitval te stoppen met het gebruik van lotions en shampoos, maar dat werkte niet. Na grondig onderzoek en het bezoeken van meerdere klinieken, kwam Kocak met Visus Haarkliniek in aanraking. Hij was onder de indruk van Visus Haarkliniek en de Micro FUE methode.

“Ondanks het feit dat ik mijzelf steeds onzekerder voelde, was het voor mij moeilijk om de knoop door te hakken. Ik wist namelijk niet hoe mijn omgeving zou reageren. Het ondergaan van een haartransplantatie voelde als een taboe, maar achteraf viel dat erg mee. Het viel mensen niet op dat ik een haartransplantatie was ondergaan en het herstel ging spoedig. Na 4 maanden begon ik al resultaat te zien en het werd iedere dag beter. De XL Hair behandelingen hebben hieraan bijgedragen en er toe geleidt dat ik het maximaal resultaat heb behaald met de transplantatie. Ik begon zelfs complimenten over mijn kapsel te krijgen!”

Zes maanden na de haartransplantatie is Kocak blij met de resultaten en geeft aan Visus aan te bevelen aan iedereen in zijn omgeving. Het genezingsproces vergt soms geduld, omdat je natuurlijk het liefst direct wilt zien dat de geïmplanteerde haren groeien.

Kocak gaat weer in volle zelfvertrouwen naar nieuwe klanten toe en weet zeker dat de eerste indruk goed is. ‘Ik ben namelijk mezelf weer!’

Reeks foto's van haartransplantatie bij patiënt voor en na resultaat

Q: Waarom heb je voor een haartransplantatie gekozen?

A: Ik deed het geweldig in bijna alle aspecten van mijn leven. Er was maar één ding dat me pijn deed en dat was mijn haar. Haaruitval was echt van invloed op de manier waarop ik over mezelf dacht. Toen ik bijvoorbeeld een presentatie aan het houden was, dacht ik dat het publiek gefocust was naar de kale plekken op mijn hoofd en niet naar de inhoud van mijn presentatie.

patiënt toont eindresultaat van de beste haartransplantatie behandeling van Visus Haarkliniek

Q: Wat vond je van het behandelproces van Visus?

A: Ik vond de sfeer binnen Visus Haarkliniek erg fijn. Het feit dat ze ruim de tijd nemen voor het eerste consult, dit door een arts wordt uitgevoerd en volledig gratis en vrijblijvend is, liet voor mij al zien dat de aandacht uitgaat naar kwaliteit.

Resultaat bij patiënt van kaalheid haartransplantatie mannen

Q: Was je bezorgd over de procedure? Deed het pijn?

A: Tijdens de ingreep werd ik continu begeleidt en werden mij alle stappen goed uitgelegd. Dit werkte goed op mijn zenuwen, hierdoor ervaarde ik geen stress. De procedure ging vlot en was niet pijnlijk. De omgeving was heel ontspannen en het operatieteam was erg prettig in de omgang. Ik heb gedurende de ingreep gebruik gemaakt van het entertainment systeem en films gekeken. Voordat ik het wist was de ingreep klaar.

haartransplantatie resultaat bij patiënt
Top