Quote van behandelde patient Kurt na het laten verhelpen van zijn kaalheid door middel van een haartransplantatie
Behandelde patiënt Kurt na de haartransplantatie op motor

“Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen. Op mijn werk was iedereen positief verrast van het resultaat.”

De haartransplantatie van Kurt

Kurt (37), succesvolle ondernemer, is enthousiast over de FUE haartransplantatie behandeling die hij in april 2018 is ondergaan. Na 10 jaar is hij verlost van de kale plekken op zijn hoofd. In één behandeling zijn er 3300 grafts geïmplanteerd. Tijdens dit proces is hij continu door een specialist begeleidt en voelde hij zich goed op zijn gemak. Kurt kon de volgende dag gewoon weer aan het werk.

“Het was even spannend, maar achteraf ben ik erg blij met de keuze die ik heb gemaakt. Dankzij het hebben van méér haar, is mijn zelfvertrouwen toegenomen. Ik had na 5 maanden al een goed resultaat. Op mijn werk heeft iedereen positief gereageerd.”

Toen ik 27 jaar was merkte ik dat ik steeds meer haaruitval had. Dit werd met de afgelopen jaren steeds erger. Vanaf dat moment begon mijn leven een andere wending te krijgen. Het begon mensen in mijn omgeving op te vallen dat ik steeds kaler werd en soms werd ik hiermee geconfronteerd. Dit was voor mij persoonlijk heel erg moeilijk om te accepteren. Voor mijn eigen gevoel was ik niet compleet.

Ik had altijd een mooi verzorgd kapsel, die in combinatie met mijn pak, mijzelf goed presenteerde bij klanten en mijn directe omgeving. Met de tijd werden de kale plekken steeds groter en voelde ik me steeds onzekerder. Ik vond dat géén enkel kledingstuk mij meer stond. Op een gegeven moment kon ik mijzelf géén degelijk kapsel meer geven, waardoor ik dagelijks steeds gedemotiveerder de deur uitging.

‘Een vriend vroeg mij toen; waarom laat je geen haren transplanteren?’

Via een familielid had ik de naam van VISUS al eens gehoord en zo ben ik bij VISUS Haarkliniek gekomen. Mijn familielid had haar ogen laten laseren bij Visus Oogkliniek en was erg tevreden. Zij vertelde mij dat Visus recent was uitgebreid en ook met haartransplantaties was begonnen onder de naam Visus Haarkliniek. Het was daarbij mogelijk een gratis consult in te plannen en ze garandeerden de laagste prijs van Nederland. Ik heb direct een uitgebreid consult aangevraagd en kreeg een gesprek met een Dermatoloog. Uit dit gesprek bleek dat ik in aanmerking kwam voor de nieuwe FUE behandeling. De arts was zeer gespecialiseerd en heeft mij alles uitgebreid uitgelegd. Ze rekenen een uur tijd voor het eerste consult, zodat je antwoord krijgt op al je vragen.

Ik ben tijdens het gehele behandeltraject ontzettend goed geholpen en ben altijd bijgestaan door de specialisten van Visus Haarkliniek. Al mijn vragen zijn goed beantwoord en er is zeer professioneel omgegaan met mijn zenuwen. Er werd goed verteld wat er in iedere fase ging gebeuren. Ik kon in de avond, zoals altijd, weer televisie kijken en rustig wandelen. De volgende dag was een verademing.

Een paar maanden later, was het eerste resultaat zichtbaar. Elke keer als ik voor de spiegel stond, kon ik de grijns niet meer van mijn gezicht halen. Deze wordt nog steeds met de dag groter.

Ik ervaar elke dag het gemak van het leven en mijn zelfvertrouwen is weer op peil, zelfs zo hoog dat ik ondertussen de lange haarlokken afwacht.

“Mijn beste uitgaven ooit, dank jullie wel Visus Haarkliniek”.

Afbeelding voor de haartransplantatie van een patiënt
Afbeelding voor de haartransplantatie van een patiënt

Q: Hoe is je leven veranderd sinds je een haartransplantatie hebt ondergaan?

A: Na mijn haartransplantatie ga ik gelukkiger en met meer zelfvertrouwen door het leven. Ik hou van sporten en werk veel. Het was voor mij erg belangrijk om beide weer snel op te pakken. Dankzij de Micro FUE methode en de goede dienstverlening van Visus Haarkliniek is dat gelukt. Ik heb geen beperkingen in mijn sportactiviteiten en werkleven ervaren.

Haartransplantatie resultaten tegen kaalheid en haarverlies bij patiënt

Q: Wat heeft Visus Haarkliniek veranderd in je dagelijkse leven?

A: Vooraf aan mijn behandeling was ik in minder dan twee minuten klaar met douchen. Nu moet ik mijn haren met conditioner wassen en daarna mijn kapsel in model brengen. Ik heb zeker 10 minuten meer tijd nodig.

Resultaat van haartransplantatie kaalheid mannen

Q: Waarom praat je graag over je haartransplantatie en over Visus Haarkliniek?

A: Ik heb altijd geprobeerd om eerlijk te zijn en wil dat iedereen weet dat je over haartransplantatie kunt praten. Ik vind dat indien iemand twijfelt over zijn of haar uiterlijk, het laten uitvoeren van een cosmetische ingreep heel normaal is. Vooraf aan mijn ingreep had ik geen idee hoeveel mensen twijfelden over hun haar. Daarom vind ik dat dit geen taboe mag zijn en vertel ik graag over mijn tevredenheid en verwijs ik vrienden en kennissen door naar Visus. 

Patiënt die behandeld is tegen kaalheid en resultaat toont
Top