Sapphire pen

Sapphire Methode (Optioneel)

Behandeltip: Kanalen laten openen met de Sapphire Methode

Sapphire Methode: Overzicht

De Sapphire methode is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van de FUE behandelmethode. Deze methode houdt in dat de kanalen, waar de haartransplantaten in worden geplaatst, met een speciaal instrument worden gemaakt die een sapphiren punt heeft. De sapphire punt is ontworpen om kleinere kanalen voor transplantatie te openen in het te behandelen gebied. Dit terwijl er bij de klassieke FUE methode een staal mesje wordt gebruikt.

FUE uitgevoerd met sapphire is géén nieuwe behandeling, het is een innovatie binnen het huidige FUE behandelproces. Sapphire is een kostbare edelsteen en heeft als voordeel dat het extreem sterk en krasbestendig is. Een sapphiren punt raakt daarom nooit de scherpte kwijt, waardoor de kanalen allemaal evenredig en preciezer kunnen worden geopend vergeleken met de klassieke FUE methode.

Kanalen hebben een grote invloed op de dichtheid, hoek en groeirichting van de geïmplanteerde haren. Het juist en precies openen van de kanalen is bepalen voor het behalen van een natuurlijk resultaat. Om deze reden wordt het openen van kanalen beschouwd als het belangrijkste proces voor een succesvolle FUE haartransplantatie.

Visus Haarkliniek werkt graag aan perfectie, patiëntcomfort en een goed herstel. Wij raden alle FUE patiënten aan om de ingreep te laten uitvoeren met de Sapphire Methode.

Voordelen Sapphire Methode vergeleken met de klassieke FUE methode:

  • Ontworpen om kleinere kanalen te maken in het te behandelen gebied, waardoor er meer dichtheid tijdens de transplantatie kan worden gerealiseerd in hetzelfde oppervlak;
  • Minimale beschadiging van het huidweefsel, waardoor minder kans op complicaties en korstvorming;
  • Minder korstvorming en een sneller genezingsproces. Gemiddeld heeft de hoofdhuid 5 dagen minder tijd nodig om te genezen in vergelijking met de klassieke FUE methode.
  • Haren groeien uit uw hoofdhuid vanuit een hoek van 40-45 graden. Door middel van het Sapphire Methode instrument is het gemakkelijker om deze hoek precies en met minimale weefselbeschadiging te creëeren.
Het verschil tussen FUE behandelmethode materiaal bij kaalheid of haarverlies haartransplantatie

Download gratis de Visus brochure

Kom op uw gemak (in 68 pagina's) alles te weten over Haartransplantatie.

Top